Felanitx
La música en directe serà la protagonista de la Fira de Maig del proper 12 de maig
Una ruta de Frit i Vi pels establiments de restauració del municipi, entre el 10 i el 12 de maig, posarà el toc gastronòmic a la proposta.
felanitx.org 03/05/2024 - 15:46:34

La música en directe serà la protagonista de la Fira de Maig del proper 12 de maig

Una ruta de Frit i Vi pels establiments de restauració del municipi, entre el 10 i el 12 de maig, posarà el toc gastronòmic a la proposta

L'Ajuntament de Felanitx ja té a punt el programa d'actes de la Fira de Maig. Una propos- ta que aquest any vol realçar la música en directe. És per això que el recorregut de la Fira estarà farcit amb propostes musicals que donaran un nou aire a la mostra.

En aquest sentit, la proposta presentada pel regidor de Fires, Rafel Rubio, tampoc oblida l'artesania, els animals, les plantes i flors, els cotxes i les motos antigues, els gegants, el racó felanitxer amb productes locals i el suport a les associacions o entitats per mostrar la seva tasca. Rubio explica que "el visitant podrà trobar diferents espectacles musicals o de dansa que agafen un ampli ventall d'estils i gusts musicals".

La proposta musical començarà el dissabte, dia 1, horabaixa amb una exhibició de ball de saló i el concert de Danza Invisible.

El diumenge coincidint amb la Fira de Maig es combinaran les mostres tradicionals de la fira amb la música i el ball. "Entre aquests, -explica el regidor Rubio- podem destacar la mostra de ball i vestits antics de l'agrupació local de ball de bot Abeniara, que farà una cercavila per tot el recorregut de la Fira.

Frit i Vi

Un dels punts importants de qualsevol fira és la gastronomia. Així, entre el divendres dia 10 i el diumenge dia 12 hi haurà 10 establiments de restauració del municipi que s'han unit a la proposta de Frit i Vi. Els establiments oferiran diferents tipus de frit que es podran maridar amb els vins locals. D'aquesta manera es crea una ruta que servirà per po- der anar de bar en bar a tastar aquesta proposta gastronòmica que s'allargarà tot el cap de setmana.

Danza Invisible

L'aposta musical serà el gran concert de Danza Invisible, un reconegut grup de música pop-rock dels anys vuitanta, amb un important protagonisme en el qual es coneix com la Movida Madrileña i que encara segueix en actiu.

L'actuació serà el dissabte dia 11 de maig al Parc Municipal de sa Torre. Aquesta serà l'única i darrera actuació a les Illes Balears del grup malagueny, després d'anunciar al no- vembre de l'any passat el seu adeu als escenaris. Felanitx ha estat el lloc elegit per a un dels 12 únics concerts en tota Espanya de la gira de comiat "Sin decir adiós", titulada com una de les seves cançons. Danza Invisible oferirà una de les actuacions més enèrgi- ques i emotives de tota la seva carrera, interpretant tots els seus grans èxits.

 

Reciente
Visto
Comentado